Karate Pig – En recension

Är du ute efter ett spel med en rolig baktanke, en härlig grafik och helt enastående vinster? Då är detta spelet det rätta för dig. Karate Pig handlar, som namnet avslöjar, om en gris som kör karate!

Huvudpersonen i detta fartfyllda spel är som sagt den lilla grisen, som är både en mästare på karate, en romantisk musiker och dessutom en riktigt bra kock! Det är genom att skapa fantastiska sushirätter som du kan hjälpa den gulliga grisen att vinna. Den här spelautomaten från Microgaming, Karate Pig, består utav 40 olika vinstlinjer på fem stycken hjul. Detta spel består av mycket roligheter och knas, men det är även proppat av riktigt seriösa vinster som man inte skojar bort!

I början av det här spelet kommer du behöva välja mellan Port Chop Bonus och Hammer Bonus. Det spelar egentligen ingen roll vad du väljer, oavsett vad kommer du ha möjlighet till stora vinster! Efter varje bonusspel som du spelar, kommer du få ett karatebälte. Efter sju bälten når du det bästa och mest eftertraktade bältet: det svarta! I denna del av spelet väntas de absolut dyrbaraste priserna. 

Bakgrund till spelet

Speltillverkaren bakom detta underbart roliga spel är Microgaming, som ligger bakom flera av de mest kända slotspelen som finns. Ännu en gång har de lyckats med ett fantastiskt underhållande spel som får oss att vilja spela det om och om igen.

Med många influenser från Asien är detta spel inte bara präglad av exotiska djur, Buddha-figurer i bakgrunden och häftiga växter utan till och med musiken får oss att drömma om varmare breddgrader och den asiatiska kulturen!

Special symboler

Vad vore ett spel utan härliga specialeffekter! Microgaming har inte snålat med härliga egenskaper på detta spel, utan allt ifrån Wilds och Scatters till bonusrundor kommer du att få ta del av när du spelar detta spel.

Wild-symbolen i detta spel är själva loggan till spelet. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler och bidra till en vinstrad! Den här symbolen kan även dyka upp på rad på hjulen vilket leder till ännu fler möjligheter till vinst!

Free spins-symbolen i detta spel är ”The Golden Swan Coin” vilket helt enkelt är ett gyllene svanmynt. Om du får upp två stycken av dessa mynt på antingen hjul ett eller hjul fem kommer du få 15 stycken free spins! Inte nog med det, utan dessutom fördubblas alla dina vinster.

När det gäller bonussymbolen i detta spel så är den i form utav Karate Grisen som rengör sin tallrik. Om tre eller fler bonussymboler visas någonstans på de fem hjulen kommer du att få chansen att spela Karate bonusspelet.

Eftersom det finns så pass många vinstchanser på detta spel är det utan tvekan ett spel som är värt att pröva på! Vi kan garantera att du inte kommer bli besviken!